SpeechlivePhilips SpeechLive

Diktera. Skicka. Klart.

SpeechLive omvandlar din röst till skrivna dokument.

Det spelar ingen roll var du befinner dig – du behöver bara använda Philips app till smartphones för att spela in ditt diktat. Ingen mjukvaruinstallation behövs!

Ladda ner Produktbladet här.

Ta reda på hur det fungerar

  • Vad är SpeechLive? Så här kommer du igång

  • Hur du använder taligenkänningen på bästa sätt

  • Hur du använder en diktafon med SpeechLive

SpeechLive fördelar

Taligenkänning

Diktera dina anteckningar, uppgifter eller dokument i din Philips-diktafon eller i Philips dikteringsapp och få ljudfilerna tillbaks i textformat nästan omgående, direkt till din mail och till SpeechLive-portalen. För svenska och 19 andra språk. Diktering är enkelt!

Arbeta var som helst, när som helst

Få tillgång till och hantera dina diktat från webläsaren var du än befinner dig. Transkribering och diktering från hemmet är inte heller längre något problem, eftersom du säkert kan använda din privata dator för att spela upp och transkribera inspelningar.

Högsta säkerhetsstandard

SpeechLive har en hög säkerhet för molnlagring tack vare HTTPS-protokollet, automatisk dubbelkryptering i realtid, serverspegling samt automatisk backupfunktion. Din data är alltså säkrad på ett tillförlitligt sätt och alltid tillgänglig.

Utmärkt hantering av arbetsflödet

Anpassa lösningen till ditt företags sätt att arbeta. Administratörer kan enkelt definiera dikterare och sekreterare samt uppdatera arbetsflödet från var som helst i världen, för att kunna balansera arbetsbelastningen.

SpeechLive fungerar med alla Philips digitala diktafoner